Klanten vertellen

U bent van harte uitgenodigd om in een reactie uw referentie over mij te plaatsen.
Het reactieformulier vindt u onderaan deze pagina.

4 Reacties op Klanten vertellen

 1. Ron en Joan Oosterman schreef:

  Oscar heeft bij ons de badkamer geheel gerenoveerd naar onze wensen. Het eindresultaat is prachtig geworden. Ook heeft hij nog wat andere kleine klussen gedaan in huis. Hij werkt heel netjes en precies, Is voorkomend, betrouwbaar en vriendelijk.
  We zullen zeker bij een volgende klus een beroep op hem doen.

 2. Nicolai Verburg schreef:

  Oscar heeft bij mijn bedrijf meerdere muren weg gehaald en weer elders in het pand weer opgebouwd. Alle afspraken zijn nagekomen, top kwaliteit van werken! Vakmanschap en effici├źnt werken staan bij Oscar hoog in het vaandel. Heb Oscar inmiddels voor een andere klus benadert, wederom hoge verwachtingen……

 3. Ron de Graaf schreef:

  De stalen riolering moest deels vervangen worden door pvc en weer aangesloten worden op het staal, de wc moest vervangen worden en we wilde graag een fonteintje in het toilet. Na ons duidelijk van advies ( ook financieel) te hebben voorzien heeft Oscar de klus vakkundig uitgevoerd, hij is puncteel en doet wat hij belooft. Wij weten wie we de volgende keer bellen.

 4. Martien van Gelderen schreef:

  Samen met zijn collega Roberto is bij ons een nieuwe schakelkast aangelegd, zijn leidingen vernieuwd enz. en dat alles bijzonder voorkomend, adviserend en aangepast, opgeruimd en volledig afgewerkt.
  Een toppertje!
  Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *