Klanten vertellen

U bent van harte uitgenodigd om in een reactie uw referentie over mij te plaatsen.
Het reactieformulier vindt u onderaan deze pagina.

16 Reacties op Klanten vertellen

 1. Jose , Diemen schreef:

  Oscar heeft bij ons een inloop douche afgebouwd en het is mede door zijn vakmanschap boven verwachting mooi geworden. Heel fijn om een klus uit handen te geven aan iemand die je volledig kunt vertrouwen. Ik kan deze vakman van harte aanbevelen!

 2. Erik de Vries schreef:

  Oscar heeft prima werk geleverd, de badkamer is mooi verbouwd. We zijn zeer tevreden en het is prettig om een betrouwbare vakman te kunnen inhuren

 3. Esmee Noben schreef:

  Naar alle tevredenheid heeft Oscar voor mij een grote kledingkast opgezet. Prettige communicatie, goede service en kwaliteit en prettig in de omgang. Ook denkt hij mee met andere klussen waar men tegen aan loopt, wat heel handig was voor mij in een verhuizing. Ik kan iedereen aanbevelen om met Oscar te werken!

 4. Ron en Joan Oosterman schreef:

  Oscar heeft bij ons de badkamer geheel gerenoveerd naar onze wensen. Het eindresultaat is prachtig geworden. Ook heeft hij nog wat andere kleine klussen gedaan in huis. Hij werkt heel netjes en precies, Is voorkomend, betrouwbaar en vriendelijk.
  We zullen zeker bij een volgende klus een beroep op hem doen.

 5. Klaas en Bea schreef:

  De Klussenier Oscar Imanuel-van Vliet en zijn mannen hebben prima werk geleverd bij de renovatie van onze badkamer. Alles is naar wens uitgevoerd en er werd heel erg netjes gewerkt. Extra dingen waren ook geen probleem en heeft Oscar netjes meegenomen. Het eindresultaat is een mooie badkamer waar we heel blij mee zijn.

 6. Nicolai Verburg schreef:

  Oscar heeft bij mijn bedrijf meerdere muren weg gehaald en weer elders in het pand weer opgebouwd. Alle afspraken zijn nagekomen, top kwaliteit van werken! Vakmanschap en effici├źnt werken staan bij Oscar hoog in het vaandel. Heb Oscar inmiddels voor een andere klus benadert, wederom hoge verwachtingen……

 7. Jan Veerman schreef:

  Oscar heeft bij ons een vliering geplaatst. De afgegeven planning werd niet helemaal gehaald, maar het resultaat mag er zeker zijn! Keurig afgewerkt met mooie inbouw spotjes en we hebben nu een ruime extra zolder voor het opbergen van spullen.

  Wat ik erg prettig vond was dat de vloer overal werd afgeschermd met een folielaag om de vloer te beschermen. Extra werkzaamheden waren ook geen probleem voor Oscar, er is vakwerk afgeleverd! Zeker een aanrader.

 8. George de Haan schreef:

  Helaas hebben wij ervaren dat Oscar niet aan nazorg doet. De nazorg werkzaamheden stellen op zich niet veel voor en zijn een kleine moeite voor Oscar. Echter een afspraak maken kost veel moeite en als die dan gemaakt is, wordt deze niet nagekomen, jammer!

 9. George de Haan schreef:

  Oscar heeft de renovatie van onze badkamer gerealiseerd. Wij wilden in ons appartement een inloopdouche met een vlakke vloer hebben. Het resultaat is perfect geworden. Oscar heeft dit met Rick en John zeer naar tevredenheid uitgevoerd en mag trots zijn op het resultaat. De werkzaamheden werden schoon en netjes uitgevoerd. Oscar is een aimabel man. Een aanrader!

 10. Bennita schreef:

  In ons oude huis moesten de leidingen worden omgelegd voor de nieuwe keuken. En Oscar wist meteen hoe hij dat moest gaan aanpakken en dat was geen makkelijke klus. Samen met collega Rowan werd dat heel doordacht aangepakt. De nieuwe stoppenkast werd door een collega van Oscar goed geplaatst En zo bleek dat deze Klussenier de juiste en zeer correcte professionals om zich heen te hebben, die hij goed aanstuurt. Het afwerken van de keuken is top gedaan. We hebben hem direct erna weer gevraagd voor het vernieuwen van het toilet en ook dat is weer helemaal naar wens verlopen. Oscar heeft inzicht en brengt vaak mooie idee in. Oscar is een perfectionist, een goede vakman, vriendelijk en correct in omgang en komt zijn afspraken na! Zo wil iedereen dat toch!

 11. Han van Lente Amsterdam schreef:

  Han van Lente Amsterdam

  Mede door de inzet van Oscar hebben wij nu een prachtige nieuw ingerichte badkamer. Wij zijn erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden, prima vakwerk! Oscar is iemand die zijn afspraken correct nakomt, keurig werkt en voor een zeer redelijke prijs. Wij hadden meerdere offertes gevraagd en ondanks dat Oscar niet de aller laagste prijs had kozen wij toch voor hem vanwege het vertrouwde gevoel dat hij ons gaf. Dat bleek een juiste keuze, mooi en professioneel uitgevoerd!
  Inderdaad is Oscar pas tevreden als het werk geheel naar onze zin was, wij kunnen hem u echt aanbevelen!

 12. Eric Peperkamp schreef:

  Oscar heeft bij ons een verwarming opgehangen, een lekkage in de douche verholpen en onderhoudsvrije dakbedekking op een dakopbouw aangebracht. Alles snel, vakkundig en conform de afspraken.
  Hij is niet alleen een goed vakman, maar ook vriendelijk en voorkomend. Een absolute aanrader voor al je klussen.

 13. Any schreef:

  Oscar heeft bij ons een douchebak en de doucheschermen geplaatst. Alles werd netjes afgekit. Onze badkamer ziet er prachtig uit. Oscar is heel correct in de omgang en komt zijn afspraken na. Wij zullen hem zeker weer vragen bij de volgende klus.

 14. Angela Simon schreef:

  Keukenblad moest nodig vervangen worden, Oscar gebeld en in no time was het gebeurd. Ik ben erg blij met het nieuwe keukenblad, mooi afgewerkt, geen lekkages. Dus toen ik mijn droger op de wasmachine wilde hebben, heb ik Oscar weer gebeld. Hij heeft een stopcontact geplaatst voor aansluitingen voor droger en wasmachine. Ook weer op korte termijn, met duidelijke afspraken. En alweer ben ik erg blij met het resultaat!!

 15. Ron de Graaf schreef:

  De stalen riolering moest deels vervangen worden door pvc en weer aangesloten worden op het staal, de wc moest vervangen worden en we wilde graag een fonteintje in het toilet. Na ons duidelijk van advies ( ook financieel) te hebben voorzien heeft Oscar de klus vakkundig uitgevoerd, hij is puncteel en doet wat hij belooft. Wij weten wie we de volgende keer bellen.

 16. Martien van Gelderen schreef:

  Samen met zijn collega Roberto is bij ons een nieuwe schakelkast aangelegd, zijn leidingen vernieuwd enz. en dat alles bijzonder voorkomend, adviserend en aangepast, opgeruimd en volledig afgewerkt.
  Een toppertje!
  Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *